مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین

زمینی چن هزار متری دارم و دوتا 250 متر میخام بفروشم میشه 500 مترش رو تفکیک کنم یا باید همشو تفکیک کنم؟ اگر 500مترش رو بشه تفکیک کرد ایا قدرالسهم شهرداری تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید بخشی را درخواست تفکیک دهید برای تفکیک زمین توسط شهرداری می بایست، قدرالسهم شهرداری راجع به ارائه خدمات عمومی نیز پرداخت گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قوانین و مقررات شما می‌توانید بخشی از زمین خود را درخواست تفکیک دهید تا این امر به سرانجام برسد. برای تفکیک زمین توسط شهرداری، قدرالسهم شهرداری راجع به ارائه خدمات عمومی نیز بایستی پرداخت گردد.