مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت خودرو

سلام خانم بنده شکایت من را بابت ماشینش کرده خیانت در امانت در صورتی که خودرو ایشان دست خودشه و من هم شهود دارم چه کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
شاکی به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم خیانت در امانت به وقوع نپیوسته است و این دعوای کیفری با قرار منع تعقیب مواجه خواهد شد.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
اثبات ادعا با ایشان می باشد

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما امکان مطرح نمودن هر نوع شکوایه‌ای علیه هر کسی وجود دارد اثبات این ادعا به عهده همسرتان می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیانت در امانت نمی‌باشد ایشان می‌تواند خودرو خود را طی دعوای حقوقی مطالبه نماید شما شهود خود را نیز ارائه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر کسی باید ادعای خود را ثابت کند اگر ادعای واهی باشد دعوا رد می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
بنظر جرمی واقع نشده است و به نتیجه نخواهد رسید خیانت در امانت
البته مستلزم دفاع مستدل میباشد.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

در دادگاه از خود دفاع نمایید بهتر است وکیل بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دفاع کنید و ایشان باید ثابت کنه ماشین دست شماست