مشاوره حقوقی رایگان - سرقت کنتور آب

با سلام و سپاس از شما. من چهار سال قبل ملکم را به دو سازنده دادم که بسازند.سال قبل متوجه شدم که آنها را کنتور آب را باز کردند و بعد از مدتی هم اعلام کردند که کنتور آب را دزد برده. ضمن اینکه سرقت کنتور را به سازمان آب اعلام کردند. اما حالا بعد از گذشت دوسال هیچ اقدامی برای گرفتن مجدد کنتور آب نمیکنند و اداره آب هم مرتب جریمه میگیره. آیا راهی هست که از طریق شکایت آنها را ملزم به خرید کنتور آب بکنه.

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
دادخواست الزام به تهیه ملزومات ساختمان از جمله کنتور آب مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره آب موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که سرقت کنکور بر عهده آنان بوده مسئول رد مال و پرداخت خسارت است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله دادخواست دهید و الزام ایشان را بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجددا از طریق اداره آب موضوع را پیگیری کنید.

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.بستگی به شرایط دارد.مثل اینکه آیاایشان حق بازکردن کنتورآب راداشته اند؟آیاآن رادرمکان مناسبی گذاشتند؟درغیراینصورت ایشان تکلیفی درمقابل کنتوری که سرقت شده ندارند