مشاوره حقوقی رایگان - رفع سو اثر از چک با دستور قضایی

وقتتون بخیر و خسته نباشید

من یه چکی دست طلبکارم داشتم که شکایت کرده و محکوم شدم و به دلیل عدم توان پرداخت چند ماهه پرونده در اجرای احکام مانده و به دلیل برگشت خوردن چکم نمیتونم وام ازدواجم رو بردارم سوالم اینجاست که ایا امکانش هست با توجه به اینکه رای قطعی صادر شده و محکوم شده ام ،قاضی دستوری به بانک بدهند که چکم رفع سو اثر بشه و من بتونم وام رو برداشت کنم و بعدش این بدهی رو از مبلغ وام پرداخت کنم؟
ممنون میشم راهنمایی دقیقی انجام بدید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمانی که پرونده قبلی تعیین تکلیف نشود امکان افتتاح حساب یا برداشت وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
ابتدا باید از چک رفع سؤ اثر گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ابتدا باید نسبت به پرونده قبلی رفع سو اثر کنید و تعیین تکلیف شود تا بتوانید نسبت به افتتاح حساب اقدام نمایید