مشاوره حقوقی رایگان - وکیل

سلام یک فردی بنام وکیلل خود را جازده وچند ماه پیش ازبنده نزدیک 2 ملیون باپول مهر وثبت آن دریافت وبه نتیجه نرسید و مدیریت تمام شهرک پور کرده که وکیل شهرک دنبال کارمند تامحکوم بشم علت برای این که مهمان دارم بی سروصدا گاهی نمی‌دانم مهمان بیارم جدیدن باید از مدیریت اجازه گرفت تمام ساختمان مزاحم بنده می‌شوند برای رفتو آمد سروصدا داخل راه رو بخاطر اینکه واحدهمکف زندگی میکنم یک بار به زبان نیاوردم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید یا طرح شکایت نمایید