مشاوره حقوقی رایگان - تبعیض بنیاد مسکن در طرح بافت

سلام ،من در یکی از روستاهای طالقان سال 1394یک واحد ملک به متراژ 240 مهر همراه با دو طبقه بصورت قولنامه ای خریدم ، بعداً متوجه شدم که جزء بافت نیست ، سال پیش طرح هادی روستا آمد که سمت چپ و راست منزل من جزء بافت است ولی زمین در بافت نیست بر همین اساس جهاد کشاورزی از بنده شکایت کرد و قاضی حکم قلعه و قمه داد(البته سردر را خراب کردند و بقیه را دست نزدند)با توجه به این شرایط من چه باید بکنم،آیا از بنیاد شکایت کنم ؟ چکنم که جزء طرح شود؟ متشکرم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید بررسی کرد اگر رای کمیسیون ماده99 دارند باید به آن اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید به بنیاد مسکن مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید تا پرونده شما در کمیسیون ماده 99 بررسی گردد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید در کمیسیون مربوطه مورد رسیدگی قرار گیرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده شما بایستی تحت بررسی کمیسیون ماده 99 قرار گیرد. فلذا به بنیاد مسکن مراجعه کنید و درخواست خود را تقدیم کنید.