مشاوره حقوقی رایگان - کارت قرمز اعصاب و روان

برادر همسرم جلویه همسرم و دختر هفده سالم و همسر خودش با چاقوی آشپزخانه به کتف و سینم ضربه زد و با عمل جراحی و دو روز بستری مرخص شدم ، امروز برادراش اومدن میگن شکایت نکن چون محکوم میشی به دو دلیل ، اول اینکه شاهدی وجود نداره ، به این خاطر که اقوام درجه یک شاهد حساب نمیشن و دوم اینکه ضارب کارت قرمز اعصاب و روان داره و شکایت فایده ای نداره و محکومم میشی ، ممنون میشم هم در مورد شاهد و هم کارت قرمز اعصاب و روان راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این گفته از اساس اشتباه است چطور می‌شود که شما شکایت نمایید بعد خود شما محکوم شوید
خیر اینکه شخصی مشکلی دارد برای ایشان حق ایجاد نمی‌کند که بتوانند جرم مرتکب شوند

شهادت اشخاص درجه اول خانواده نیز مورد قبول است مانعی ندارد