مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام اسم شناسنامه ام زینب هست ولی همه بهم از بچگی مینا میگن امکانش هست اسم شناسنامه هم بشه مینا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری ممکن است با یک وکیل مشورت نموده و همراه شوید
به ثبت احوال رجوع شود موافقت نشود باید دادخواست متناسب طرح گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله با شرایطی امکان تغییر نام وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله امکان دارد بنابراین نیاز است که درخواست خود را به اداره ثبت احوال بدهید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا اداره ثبت مراجعه کنید اگر نشد از طریق دادگاه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا تغییر عناوین مذهبی دشوار است اما غیر ممکن نیست
برای کسب اطلاعات بیشتر و انجام امورات مربوطه از طریق سایت با من در ارتباط باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله تحت شرایطی امکان تغییر نام وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر شخص میتواند یکبار تقاضای تغییر نام انجام دهد، از طریق ثبت احوال اقدام کنید اگر نشد از طریق دادگاه ،ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله میتونید از تخصص وکیل کمک بگیرید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه از ابتدا شما را با این نام صدا کرده اند و در این خصوص شاهد نیز داشته باشید میتوانید به علت جلوگیری از دوشخصیتی شدن از دادگاه تقاضای تغییر نام نمایید