مشاوره حقوقی رایگان - غرامت

با سلام سال 81 توی خدمت سربازی با مشاهده یک لکه ویتیلیگو(پیسی) به بیمارستان یگان مراجعه کردم و با تایید اونها استعلاجی اومدم تا پیگیر درمان باشم. هرچند طی چند ماه رفت و امد نتیجه ای که حاصل نشد بلکه بدتر شد . اطرافیان پیشنهاد پیگیری معافیت و دریافت غرامت کردند ولی من مراجعه نکردم. پس از سربازی بخاطر لک ها شرایط ازدواج و کار دولتی نداشتم و 13 سال بعد که کمی شرایط بهتر شد ازدواج کردم. تصمیم گرفتم غرامت را پیگیری کنم ولی در محل خدمتم هیچ کدام از کادر اون زمان نبودن و همه رفته بودن. تعدادی از هم دوره خدمت هام را میشناسم که حاضرن در دفتر اسناد گواهی بدن که من در اون دوره به این بیماری مبتلا شدم. من را راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

متاسفانه خیلی دیر اقدام کردید اما اگر مدارک بیمارستان ارتش آن موقع را دارید اول به فرمانده پادگان و فرمانده نیروی مربوطه گزارش کن و درخواست ارجاع به کمیسیون پزشکی بدهید اگر نتیجه نداد به دیوان عدالت اداری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حدود 13 سال از آن اتفاق می‌گذرد و دیر اقدام کرده‌اید. اگر مدارک بیمارستان ارتش را در اختیار دارید در وهله اول به فرمانده پادگان گزارش کنید و درخواست ارجاع به کمیسیون پزشکی بدهید. اگر نتیجه‌ای از این درخواست حاصل نشد از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به شکایت اقدام کنید.