مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند ملکی که توسط بیمار دو قطبی انجام شده

سلام وقت بخیر
میشه لطفاً راهنمایی کنید ؟
برادر من 35 سالشه بیماری دوقطبی داره و بیش از اندازه قرص خواب یا هر قرصی رو استفاده میکنه یعنی بعضی وقتا اصلا به حال خودش نیست گیج و منگ،حتی زنش می‌گفت مصرف الکل داره که ما ندیدیم،خونه اش رو به نام زنش کرده و الان از خونه بیرونش کرده
آیا امکان برگردوندن ملک وجود داره؟؟
بعد از بنام زدن پیش چندتا دکتر پرونده داره و حتی ی شب هم بستری شده
اما سر کار می‌ره و کارمند،
ی دخترم داره آیا امکان نگهداری بچه اش که 2 سالش توسط پدر بزرگ وجود داره؟؟
و اینکه پدرم می‌تونه شکایت کنه و خونه اش رو برگردون و بنام خودش بزنه؟؟؟

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
باید ابتدا ثابت بشه ایشون در حالت جنون ینی زمانی که ارادش مختل شده اقدام به انتقال ملک کرده در غیر اینصورت معامله صحیح قلمداد میشه و تشخیص این موضوع بر عهده دادگاه هست. اگر حکم حجرش رو تا پیش از زمان انتقال ملک بگیرید امکان بازگردوندن ملک هست.
فرزند خم تا 7 سالگی حضانتش با مادر هست مگر اینکه عدم صلاحیت ایشون به نوعی ثابت بشه.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید حکم محجوریتش را بگیرید بعد دخالت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان پس گرفتن سند وجود دارد قطعی خیر ولی امکانش وجود دارد و می‌بایست طرح دعوا صورت بگیرد