مشاوره حقوقی رایگان - محجور

سلام پدر من 65 سال دارد و سواد و علم آنچنانی ندارد و پنهان کار است و به بیگانه ها اعتماد می‌کند و اموالش رو تو حساب ها مخفی می‌کند و همیشه میگه پول ندارم و کارت بانکی و فیش واریز رو به افراد بیگانه و نا آشنا به جز خانواده خود می دهد ومادرش هم سابقه بیماری مغزی و فراموشکاری داشته و خودش هم اکثر فراموشکار و رفتار بچگانه دارد و ما ترس این رو داریم که ازش سو استفاده شود و اموال و دارایی ها رو از دست بده یا ضرر و خسارت مالی وجانی به خودش بزنه و یا ... آیا می شود گواهی محجور گرفت و اگر می‌شود قیم چه کسی می شود و اختیارات قیم چه است

پاسخ ها :

سید احسان حسینی

جناب آقای سید احسان حسینی :

با سلام درخواست صدور حکم حجر یا تعیین امین به واسطه کبر سن مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که در تهران هستید از طریق دادسرای ناحیه 25 امور سرپرستی بالاتر از میدان شیخ بهائی اقدام کنید تا پدر شما تحت معاینه پزشکی قانونی قرار گیرند تا در نهایت به جمیع اوضاع نسبت به نصب قیم اقدام شود که اقارب نسبی در اولویت قرار دارند‌‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر واقعا محجور باشند بله
دیگر دسترسی به اموال خود را ندارند