مشاوره حقوقی رایگان - فحش های رکیک و ندادن شارژ

باسلام. من هیئت مدیره 40 واحدی ام یکی از واحدها 6 ماهه شارژ نمیده و ماشینش در پارکینگ مشاع ساختمان میگذارد وباز هم 8 ماهه کرایه نداده و، وقتی مدیرو هیئت مدیره وساکنین اعتراض میکنند، فحشهای رکیک میده وتوهین می‌کند، ومیگه 100 هزارتومان توی صندوق دولت میریزم، وآزاد میشم خواهشاً مجازات آن چیه؟ کیفری شکایت کردم، وشهود بردم باتشکرازوکلای گرامی{ تذکر=هرکه از ساکنین ماهیانه وشبانه روزی پارکینگ مشاع رو اجاره کنه _ کرایه آن درصندوق ساختمون میره و، واسه ساختمون هزینه میشه } ممنونم از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت خود را پیگیری نمایید و باید شهود خود را به مرجع قضایی معرفی نمایید و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید