مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

بنده با توجه که مورد ازار واذیت از طرف خانواده همسر و بارها همسر بنده بدون اذن این جانب اقدام به رفتن کرده لذا بنده از رویناچاری وتهدید جانی که بنده یک غریبه در ان شهر بودم وکالت طلاق به خانم خود دادم وطبق شرع وحکم خدا میخاهم به پرونده رجوع کنم ودرخواست فسخ وکالت شوم بنده مذهبم تسنن میباشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفترخانه ای که وکالت در طلاق را تنظیم کرده موضوع را پیگیری کنید