مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الكلی

با سلام. پسر من حدود 10 شب يكجايي با دوستش نشسته بودن. ماموراي بسيجي ريختن و نزديك محل نشستن آنها حدود يك ليتر الكل 4درصد گرفتن. بدليل فشار و برخورد بد مامورها و بعد پاسگاه و راهنمايي بد, پسرم گردن گرفته و دوستش چون از صحنه فاصله داشته فراركرده.تست الكل پسرم هم منفي شده و خودرو هم پس از 25 روز توقيف آزاد شد. بازپرس بدون احضار و سوال, پرونده را فرستاد دادگاه. دفعه اول پسرم هست و 2شب هم بازداشت بود. آيا با انكار امكان تبرئه مي باشد.ممنونم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پیشنهاد می شود جهت دفاع حتماً از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
واقعیت را باید گفت
با این اوصاف راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد