مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانکی

سلام وقتتون بخیر.همسرم قبلاً وامی از بانک خودشون برای خودمون گرفتن و سند خونمون رو در رهن بانک‌ گذاشتن وهنوز هست ... ...چندماه قبل ضامن شخص دیگری شدن با مبلغ خیلی بالا ولی از همین بانک خودمون طرف وام گرفته و متاسفانه پرداخت نکرده بطور کامل و چون وام مشارکتی بوده قصد تمدید وام رو کردن که مجددا خواستن ما قرارداد ضمانت تمدید رو امضا کنیم .که همسرم قبول نکردن و درخواست
پیگیری و تامین خاصه دادیم ..سوالم اینه با اینکه خونم در رهن بانک برای وام خودمون هست .در مورد این پرونده دوم هم بانک می‌تونه اقدام کنه و خونم رو مصادره کنه چون مبلغی که ضامنش شدیم خیلی بالاس؟واینکه من همین یک خونه رو دارم جزو مستثنیات میشه؟در حالیکه شخص وامگیرنده خودش سند خونشو گذاشته گرو و چندماشین داره و چک هم داده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
در صورت عدم پرداخت وام ، ضامن مسئولیت پرداخت خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وام گیرنده تادیه نکند وام را
ضامن مسؤل پرداخت بدهی است که پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست دهد