مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامور پاسگاه

چندروز پیش شخصی امده بود ضایعات بخرم ازمون حالا بعد از 3روز امده با مامور پاسگاه که در حوزه استحفاظیش نیست منو تهدید میکنه که ازماشین ضایعاتی مدراکی بردی وسایلی مثل اچاروغیره بردی اگه بهش ندی میکنمت تو گونی میبرمت زندان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه 197 اطلاع و ثبت شمایت کنید تا بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تهدید و مزاحمت و توهین و فحاشی شکایت کنید.
با شماره 197 نیز می توانید تماس بگیرید و گزارش دهید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر شاهدی برای این تهدید دارید میتوانید از هردو شکایت کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بعنوان تهدید وسواستفاده از عنوان شغلی شاکی شوبد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اصل بر برائت است مدعی می بایست بتواند ادعای خودش را اثبات کند