مشاوره حقوقی رایگان - آزاد کردن خودروی توقیف شده

سلام. خسته نباشید. ماشین من به خاطر تصادف جرحی که با دو نفر اتباع داشتم بدلیل شکایت ایشان توقیف شده. ولی گمانم مدارک لازم رو به پلیس راهور ارائه نکردن. تا چند روز باید صبر کرد و چطوری میشه رفع توقیف گرفت اگر مدارک نداشته باشن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود تشکیل پرونده انجام شود کروکی ترسیم و کارشناسی شود امکان رفع توقیف وجود دارد اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ارجاع پرونده به دادسرا و تعیین شعبه بعد از تفهیم اتهام می توانید درخواست رفع توقیف بدهید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

از طریق کلانتری پیگیری کنید و درخواست ارسال پرونده به دادسرا نمایید پس از ارسال به شعبه درخواست رفع توقیف کنید.با گذاشتن کفیل خودرو رفع توقیف میشود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام شما میتوانید درخواست آزادی خودرو را به کلانتری بدهید، با ارائه اصالت بیمه نامه خودرو آزاد خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای رفع ‌ توقیف از خودرو باید به مرجع قضایی درخواست بدهید و مرجع قضایی بعد از انجام تحقیقات دستور آزادی خودرو بدهد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله پس از ارجاع به دادسرا و تفهیم اتهام رفع توقیف میشود ولی بدون‌مدار ک خیر نمیتوانند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی در دادسرا تشکیل پرونده بشود و بعد از آن میتوانید در قالب لایحه درخواست رفع توقیف بدهید تا بررسی شود.