مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت

سلام، من در سال 99 خانه (ویلا) ای را به همراهی و مشاوره دوست روحانی و با اعتماد به او در روستا خریدم. مبایعه نامه را هم دهیاری مهر کرد و 3 میلیون تومان هم پول گرفت. هنگام مهر، آشنای روحانی من به دهیار گفت که ما به قصد بازسازی خانه را خریده ایم، چون خانه قابل نشیمن نبود. ایشان هم شفاهاً رضایت دادند و نگفتتد که ما باید جواز بگیریم. آشنای روحانی من خانه را بازسازی و یک اتاق هم به آن اضافه کرد. حالا که برای گرفتن سند اقدام کرده ام، ثبت اسناد فرمی را برای امضای دهیاری فرستاده. دهیار قبلی فوت کرده و دهیار جدید برای مهر فرم ثبت از من 10 میلیون عوارض میخاهد. و میگوید شما عقب کشی داشتید و ساخت و ساز کرده اید، حالا باید جریمه بدهید. در حالی که دهیاری موقع مهر کردن مبایعه نامه که متراژ دقیق عرصه و اعیان در آن ذکر شده حرفی از عقب کشی نزد. تکلیف من چیست و به کجا باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.