مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با زن شوهردار

سلام وقتتون بخیر من الان 5 ساله ازدواج کردم و دوتا بچه دارم و یه زنی هست که قبلا عاشق هم بودیم و خانواده اجازه نداد ازدواج کنیم و اون دختر هم الان سه ساله ازدواج کرده و یه بچه داره. ما دیگر نمیتوانیم دوری همدیگر رو تحمل کنیم و دختره بهم گفته اگه با من فرار نکنی خودمو میکشم. ما اصلا هیچ رابطه نامشروعی نداریم و فقط میخواهیم باهم فرار کنیم و زندگی جدیدی شروع کنیم. ما تا حالا حتی عکس نا مشروع هم بهم ندادیم .فقط عاشق همیم . چه کار باید بکنیم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ان خانم باید طلاق بگیرید وباشما هم عقد صیغه کند وگرنه فرار شما عواقب بدی دارد برای هر دونفر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هردو باید نسبت به جدایی اقدام نمایید.
خانم پس از سپری شدن عده امکان ازدواج دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مرد و زن در صورتی می‌توانند با یکدیگر ازدواج نمایند که در زوجیت نباشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فرار کنید هر دو به مجازات شلاق یا اعدام محکوم خواهید شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که با یک مشاور متخصص در حوزه خانواده و همچنین یک روانشناس موضوع مطروحه را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر این کار را بکنید هر دو تا را حرم زنای محصنه می گیرند و اعدام می کنند ، هر گز این کار را نکنید. شما الان مسئولیت شرعی و اخلاقی و انسانی یک زن و دوتا بچه را داری هرگز به حرف شیطانی یا بچه گانه آن زن گوش نده.
هر کدام جداگانه به روانشناس خانواده مراجعه کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
این اقدامات شما ممکن است مشمول جرم رابطه نامشروع باشد و قطعا باید هر دو نفر شما از همسران خود طلاق بگیرید و پس از ایام عده در قالب شرع با همدیگر ازدواج نمایید. بدیهی است توصیه اینجانب حفظ زندگی فعلی و دوری از هر گونه اقدامات احساسی می باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر آن است که از را ه قانونی و گرفتن طلاق و مسیر درست بهم برسید

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

باسلام
با وجود مانع ازدواج حتی اگر هیچگونه قصد ارتباط جسمی یا جنسی هم نداشته باشید اقدام شما قانونا و شرعا ممنوع و دارای مجازات است