مشاوره حقوقی رایگان - نزاع و حمله

سلام .
خواهر بنده از نامزدش طلاق گرفت. بعد از جاری شدن خطبه صیغه طلاق. این ها با 4 نفر به خانه مان حمله کرده و منو پدرم رو مورد ضرب و جرح قرار دادند و پزشکی قانونی و شاهدین هم گواه هستند .
سوال یک: ایا مجازات این ها حداقل و حداکثر چقدر هست. و زندانی شدن هم برایشان لحاظ میشود؟
سوال 2 ؛ ما دیگر چه شکایتی هایی میتوانیم بکنیم چون فحاشی و کوبیدن اجر به در و ساختمان رو انجام دادند.
سوال 3؛ آیا برای بنده که دانشجو هستم و جز کتک خورده و ضرب دیده هستم و ازشون بخاطر جراحتم شکایت کردم آیا جز مسائل کیفری محسوب میشه؟ و در اینده مشکلات استخدامی برایم پیش میاد؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

شکایت تحت عنوان ورود به عنف .ضرب جرح عمدی .فحاشی و تخریب می توانید شکایت کنید چون شما شاکی هستید مشکلی پیش نمی اید مگر اینکه انها شکایت کنند و شما محکوم شوید سابقه کیفری بستگی به نوع اتهام و میزان مجازات دارد