مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی سخت و زیان آور

باسلام
من 17 سال سابقه سخت و زیان آور تایید شده دارم که با احتساب ضریب 25.5 میشه
دو سال سابقه پرداخت عادی و 6 سال هم به صورت مشاغل آزاد دارم بیمه رو پرداخت میکنم
سنم هم 47 هست در مجموع میزان سابقه. 33.5 می‌شود.
آیا من با شرایط 25 سال متناوب میتونم درخواست بازنشستگی کنم؟

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

خیر
یا 50 سال سن یا 35 سال سابقه را باید پر کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اداره مربوطه پیگیری کنید تا معلوم شود شامل بازنشستگی میشوید یا خیر.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود *

*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مردان
با 20 سال سابقه بیمه متوالی و
یا 25 سال سابقه بیمه متناوب در کارهای سخت و زیان آور بدون شرط سنی میتوانند درخواست بازنشستگی را مطرح نمایند

شما باید ابتدا درخواست ادغام بیمه را نمایید