مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا از همسر

سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان . من در دوران نامزدی و عقد یه چند تیکه طلا برای همسرم به عنوان هدیه خریدم .و یه مقدار هم برای پس انداز خریدم که گه گداری اونارو در اختیار همسرم میزاشنم که تو مهمونی یا مراسمات استفاده کنه . و الان که می خواهیم از هم جدا بشیم متوجه شدم همه رو برده فروخته یا قایم کرده که دست من بهشون نرسه . می خواهم ازش شکایت کنم ممنون میشم راهنماییم کنید از این بابت که باید چکار کنم ؟و چه مدارکی باید ارایه بدم و کجا برم برای شکایت؟
در ضمن اینکه ما هنوز در دوران عقد هستید و سر خونه زندگیمون نرفتیم هنوز و عروسی نکرده بودیم ..
آیا شکایت کنم و در دادگاه حضور پیدا کنم برای اثبات این موضوع باید در دادگاه قسم بخورم و دست رو قرآن بزارم یا خیر ؟
قاضی کارشناس می‌فرسته که ازطلا فروشی که طلا خریدم تحقیق کنه ؟
تمامی طلا ها دارای فاکتور به اسم خودم هست و الآنم نزد خودمه .
مثلا تیکه ای از این طلا ها رو به صورت ظاهری و برای حفظ عابرو در مراسم تولدی یا چیزی به عنوان کادو بهش دادم و قرار بینمون این بوده که به صورت ظاهری فقط جلوی دیگران باشه می خواستم ببینم می تونه از طریق فیلم و عکس های گرفته شده از مراسم در دادگاه اثبات کنه که طلا ها به عنوان هدیه بهش پرداخت شده یا نه ؟در این صورت حکم دادگاه چیه ؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر طلاها موجود باشد میتوانید رجوع از هبه دادخواست دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که موضوع بیشتر مورد بررسی قرار گیرد و مدارک نیز مورد بررسی قرار گیرد‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. اصولا به سوگند استناد نمی‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا برای زوجه اظهارنامه مبنی بر رجوع از هبه را ارسال نمایید

و بعد دادخواست رجوع از هبه و استرداد طلاها را اقامه نمایید
و با شرایط خاصی ممکن است حکم رجوع و استرداد طلاها صادر گردد
و