مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام و خسته نباشید. کارشناسان محترم خودرو را امانت دادم تخریب شده. می‌خواهم شکایت کنم امانت در خیانت آیا تقاضای کارشناسی برای تخریب ماشین کنم چون ماشین خسارت دیده و یا جدا شکایت کنم.
تشکر از محبت عزیزان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بااستناد به مدارک خیانت د رامانت شکایت کیفری وحقوقی هم دادخواست ضرروزیان بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

خیانت در امانت مطرح کنید و دادخواست ضررو زیان هم با جلب نظر کارشناس بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مساله نیاز به کارشناسی دارد و ابتدا باید کارشناس نوع تخریب و میزان آن را برآورد کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ تامین دلیل خسارت خود را طبق نظر کارشناس مطالبه کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا شکایت کیفری خیانت در امانت با اثبات علم و عمد در تخریب و سوء نیت وی.
هم زمان نیز تامین دلیل میزان خسارت. اگر کیفری به نتیجه نرسیدید، دادخواست حقوقی مطالبه خسارت بر اساس تامین دلیل.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل
را مطرح نمایید
و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هردو اقدام متصور است
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید