مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خودرو

من کارشناس خودرو هستم چند وقت پیش یه ماشین slx کارشناسی کردم براش برگه صادر کردم که خودرو بی رنگ و شاسی ها فاقد ضربه میباشد الان بعد از 5 روز اومده میگه که سقف ماشینم قوری داره و باید خسارت بدی اون روز که من کارشناسی کردم اون قوری ها که جای پاشنه پای بچه هستش نبود الان چطور میتونم ثابت کنم که توی این 5 روز این بلا به سر ماشین اومده و در زمان مراجعه ماشین بی نقص و ایراد بوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نامبرده به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند و شکایت نامبرده با توجه به توضیحات ارائه شده نتیجه ای نخواهد داشت

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام.
اگر موقع اظهار نظر تاریخ زدید و بعد از اون خساراتی به ماشین وارد شده باشه شما هیچ مسئولیتی ندارید.
کارشناس برای زمان سابق مسئولیت داره.
برای تشخیص زمان تصادف موضوع به کارشناسان مربوطه ارجاع داده میشه لذا چنانچه نظر کارشناس بر این باشد که حادثه به تازگی اتفاق افتاده شما مسئولیتی ندارید.

در چنین مواردی خریدار معمولا از فروشنده شکایت میکنه نه از کارشناس. در صورت اثبات غبن و عدم ذکر عیوب خودرو در قرارداد نتیجه چنین شکایتی عمدتاً فسخ معامله هستش

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به اثبات از سوی شما نیست و المدعی البینه

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما نیاز به اثبات ندارید ایشان باید اثبات کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کارشناس دیگر تشخیص می دهد که مال چند وقت پیش بوده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.