مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقتتون بخیر. به نظر شما 150 سکه به تنهایی مهریه معقولی هست؟ از نظر شما گرفتن حق طلاق، حق خروج از کشور، حق اشتغال و تحصیل برای خانم بهتر است یا داشتن مهریه به تنهایی؟ ایا پنجاه سکه با حق طلاق برای خانم مهریه زیاد و نامتعارفی است؟ میدانم مهریه به توافق دو طرف بستگی دارد اما به طور کلی پیشنهاد شما برای یک خانم با توجه به دادگاه ها و شرایط جامعه چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود آنچه در سوال آمده شخصی است و نسبی نمیتوان نسخه واحدی را تجویز نمود باید وضعیت طرفین تخصصا مورد واکاوی قرار گیرد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام مهریه در هر حالتی برقرار است، تعداد 150 سکه عرفیست. سایر حقوق و شرایط امکان درج در سند ازدواج دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
150 سکه مهریه معقول است و اگر شرایط مورد اشاره در متن سوال هم اضافه شود بهتر خواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده اخذ حق طلاق با 14 سکه مهریه کافی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سکه مهریه است و الباقی چیزهایی که نوشتید شروط ضمن عقد است که اگر داماد قبول کند خیلی خوبه ؟