مشاوره حقوقی رایگان - همسرم منزل را ترک کرده

همسرم چند روزی هست منزل را ترک کرده، امروز برای دادخواست تمکین به دادسرای خانواده مراجعه کردم و منو به دفتر خدمات قضایی راهنمایی کردند. در دفتر خدمات بهم گفتن قباله ازدواج و کپی شناسنامه همسر رو باید داشته باشی و متاسفانه همسرم در هنگام ترک منزل تمام مدارک رو با خودش برده. استدعا دارم بنده را راهنمایی کنید که چطور میتونم دادخواست ارائه بدم و آیا میشه کاری کرد؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام میتوانید رونوشت عقدنامه را از محضری که عقد کردین تقاضا کنید