مشاوره حقوقی رایگان - شهود دروغین

سلام مستاجر از ابتدای سکونت اجاره بها پرداخت نکرده با پیگیری موجر حکم تخلیه صادر شده پس از اعلام حکم تخلیه به مستاجر،مستاجر دادخواست علیه موجر داده که ورود به عنف و ضرب و جرح تا بتواند به قول خود موجر را تحت فشار گذاشته و بدهی را ندهد و به گونه‌ای موجر را هم اذیت کندو برای پیشبرد دادخواستش مدرک خاصی ندارد می‌خواهد دو شاهد پولی یا از اقوامش برای پرونده معرفی کند راه حل شما برای موجر در دفاع از خود در رابطه با شکایتی که مستاجر علیه موجر ارائه نموده درون دادگاه چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مستاجر به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند و صرف ادعا دادگاه حکم محکومیت صادر نمی کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میتوان از شرح شهود استفاده نمود

همچنین بستگی به اوضاع و احوال و دفاعیات شما دارد