مشاوره حقوقی رایگان - ایا فحاشی در پاسخ به فحاشی جرم محسوب میشود

باسلام
همسرم به من پیامک های حاوی فحاشی و قذف داده است
من درقبال پیامک های فحاشی او نیز به او فحش داده ام
اگر برای قذف از او شکایت کنم او میتواند برای فحاشی که من در مقابل فحاشیش داشته ام شکایت کند و من را به دردسر اندازد تاشکایتم را پس گیرم یاخیر؟؟
ایا اسکرین شات پیام ها کافی است یا باید از مرکز مخابرات استعلام کرد؟؟و پیامک ها فقط تا شش ماهه قبل قابل دریافت میباشد بیشتر از ان امکان پذیر نیست؟؟
ایا برای فحاشی و قذف میتوان جدا شکایت کرد؟؟
قانون مروز زمان برای فحاشی چند سال است؟؟
لطفا من را راهنمایی فرمایید باتشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،فرصت شکایت کیفری یکسال است،درصورت اثبات قذف 80ضربه شلاق اجرامیشود.موفق باشید