مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زن

سلام خسته نباشید من 3 ساله که عقدم و خونه بابام هستم وهمسرم خیلی بد اخلاق و خسیس هست یعنی طی این 3 سال فقط 2 بار رفتیم بیرون و از موقعه عقد همه یارانه ازم برده وهیچ احساس بین ما نیس دوسال پیش اقدام طلاق کردم بعد جوری شد که باهم اشتی کردیم ولی اخلاقش عوض نشد یه هفته پیش همسرم با برادرم دعوا کردن و همسرم با چاقو زد دست برادم و نزدیک 3 بیخه خورد من هم اقدام طلاق کردم دولت که حق طلاق به مرد داده در این حالت حق طلاق و میدن بهم و میتونم راحت طلاق بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر بتوانید عسر و حرج را اثبات نمایید اری
وگرنه از باب کراهت شدید با شرایطی می‌توان اقدام کرد
که موضوع تخصصی است و صرفا در تخصص وکلاست…

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده امکان طلاق برای شما وجود ندارد.
زن برای طلاق باید دلیل داشته باشد شما بهتر است نفقه خود را مطالبه کنید
و دادخواست الزام به تهیه منزل مستقل بدهید اگر نفقه را پرداخت نکرد و یا اینکه منزل مستقل تهیه نکرد می توانید دادخواست طلاق بدهید.
و یا اینکه توافقی اقدام به طلاق نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت اثبات عسر و حرج میتوانید تقاضای طلاق نمایید توصیه می‌کنم از تخصص وکیل استفاده کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما با طی یک مسیر تخصصی در کنار یک وکیل میتوانید طلاق بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
زوجه برای اقامه دادخواست طلاق باید دلیل داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع بررسی شود به صرف این مواردی که شما فرمودید خیر