مشاوره حقوقی رایگان - درگیری و نزاع

با سلام و خداقوت
بنده 19 سالمه، چند روز پیش بنده و برادر بزرگترم با فردی درگیر شدیم و از حالا که چند روز گذشته متوجه شدیم اون اقا از ما شکایت کرده،جدا از این موضوع در همون روز درگیری که صبح اتفاق افتاده بود، غروب همان روز ما در راه برگشت از باغ به منزل بودیم که سر راه باید میوه هارو بارگیری میکردیم و از قضا محل بارگیری جلوی منزل عموی بنده هستش، پسر و برادر زاده های اون آقا برای درگیری به اون محل بارگیری اومدن و دونفر چوب دستی و یک نفر قمه به دست شروع به بحث کردن که درگیری ایجاد بشه این ما بین عمو و افراد فامیل تلاش بر جداکردن و خاتمه درگیری بودن اما به هرحال درگیری ایجاد شد و ما مورد ضرب و جرح قرار گرفتیم و اونا متواری شدن و بعدش پلیس اومد و صورت جلسه ای نوشت،من و برادرم از ناحیه های سر،بینی و زن عموی بنده دچار شکستی دست شدن،حالا با توجه به کل توضیحات آیا این نزاع دسته جمعی حساب میشه و برای ما هم حکمی صادر میشه؟ در صورتی که ما هیچ آسیبی وارد نکردیم به اونا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مشارکت داشته باشید اری
پرونده باید بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر بنده نزاع دسته جمعی محسوب نمی شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شماهم شکایت کنید بله نزاع دستت جمعی میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می‌توانید شکایت خود را مطرح نمایید تا در مرجع محترم قضایی پیگیری شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تمام افراد درگیر مرتکب نزاع دسته جمعی شده اند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید موضوع خود را پیگیری نمایید