مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت زمین موروثی

باسلام و عرض ادب
زمینی در روستا ازپدربزرگم به ورثه ش که یکیشون پدرمه رسیده که سندنداره وفقط یک افرازنامه عادی ویک استشهادیه داریم که این زمین آبااجدادی ومتعلق به مرحوم پدر بزرگم هست بعدازفوت پدرم من تنهاوارثش هستم که انحصاروراثت انجام دادم وبرای تقسیم این افرازنامه که در آن زمینهاباحدود اربعه مشخص شده رو ارائه دادم ولی قاضی گفت بابداثبات مالکیت کنید برای پدربزرگتون الان سوالم اینه باوجود اینکه اون زمین مدعی نداره وماسرمالکیتش باکسی مشکل نداریم چرابایداثبات مالکیت کنم؟واصولا اگه خواستم اثبات مالکیت کنم چون قاضی گفته برای پدربزرگتون آیادر دادخواست اثبات مالکیت رو باید بنام پدربزرگم بخوام ازدادگاه یاخودم یاپدرمرحومم یاکلا ورثه پدربزرگم یعنی خواهان وخوانده کیابایدباشن ؟وایالازمه اسامی بقیه ورثه روبنویسم؟یاچون فعلا فقط من مدعی هستم ومیخوام ازطریق دادگاه زمین‌ها تقسیم بشه فقط اسم خودموبنویسم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زمین مدعی نداشته باشد خودتان می توانید درخواست سند بدهید و سپس بین خودتان تقسیم کنید و اگر قابل تقسیم نبود می توانید بفروشید و ثمن معامله را بین خودتان تقسیم کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد