مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی معلولان

با عرض سلام واحترام
بنده معلول جسمی حرکتی تحت پوشش بهزیستی می باشم 21سال درانجمن معلولان مشغول بکار بودم وبیمه تامین اجتماعی واریزکردم به دلایلی بیکار شدم و4سال بیمه بیکاری برام زدن ودارم استفاده می کنم تا پایان بیمه بیکاری سن بنده به 52سال می رسد آیا بعد از پایان بیمه بیکاری با این سن وپرداخت بیمه میتوانم پیگیر بازنشستگی شوم0
چون نه جای دارم استخدام شوم ونه توان پرداخت بیمه را دارم
ممنون میشم از راهنمایی عزیزان زحمتکش

پاسخ ها :

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

باید سوابق خود را به 30 سال تمام برسانید تا بازنشسته شوید و یا تا سن 60 سالگی صبر بکنید که می‌توانید بیمه مشاغل آزاد یا خویش فرمایی واریز بفرمائید.
اگر نیاز به توضیحات بیشتر دارید مراجعه بفرمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود و احترام

*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید از طریق بهزیستی پیگیری نمایید