مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن بار به زور

با سلام بنده نیسانی دارم و با آن بار میبرم و کسب در آمد می کنم یک ماه پیش فردی به من گفت که باری دارم و بیا به فلان جا ببر و به من کارتخوان داد و گفت این هم شماره اونا و هرجا که گفتن بار رو تحویل می گیرن اونجا ببر و من هم جایی که خریداران بار گفتن به فلان باغ بیا منم رفتم و شب هم بود اونا از دادن پول محصولات خودداری کردن و بار را به زور از من گرفتن و با چاقو من رو تهدید کردن و بار رو خالی کردن و ماشین من رو هم سوار شدن و اون طرف تر به یه دیوار زدن حالا صاحب بار رفته علیه من شکایت کرده و پول محصولاتش رو از من می خواد آیا من محکوم میشم.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به ادله ارائه شده و نظر قاضی رسیدگی کننده پرونده دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا اعلام سرقت را مطرح نمایید تا موضوع سرقت بررسی گردد