مشاوره حقوقی رایگان - رجوع به مهریه

سلام
وقت بخیر
آیا در متن زیر که در خصوص ابرا مهریه در دفتر اسناد رسمی تنظیم شده امکان رجوع و بازگشت به مهریه وجود دارد؟
""اينجانب خانم 00000 زوجه اظهارواعلام واقرارمي نمايدكه مهريه كه بموجب نكاحيه ذيل الذكربرذمه زوج بوده را ازذمه ايشان بري نموده و صداق خود ناشي ازنكاحيه شماره 000 مورخ 00000 تنظيمي دفترازدواج 000 تهران منعقده في مابين اينجانب و آقاي 000 را تماما از زوج خودموسوم به نامبرده اخيرالذكر آقاي 0000 (مقرله با مشخصات فوق الذكر ) بري نموده ام و ديگرهيچگونه حقي دراين رابطه ندارم و ضمن العقدخارج لازم كه عقدخارج مزبوربطور شفاهي في مابين اينجانب و زوج فوق الذكرمنعقدشده ،هرگونه ادعا و اعتراض احتمالي درخصوص مهريه را ازخودسلب وساقط نموده و مي نمايم اين سند باستناد نامه شماره 00000 مورخ 0000 دفتر ازدواج 000 تهران مبني بر عدم صدور اجرائيه تنظيم گرديده است."

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در صورت ابرا به هیچ عنوان رجوع پذیرفتنی نیست