مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی

سلام. خانمم ندانسته با کلاهبرداری در ازای مبلغ ناچیزی زمانی که وکالت به اسمش بوده به همسایه بغلی اجازه پیشروی داده و اونم صد در صد پیشروی با توجه به اینکه سند به اسم دوتاییمونه میتونم بابت پیشروی شکایت کنم و کاری انجام بدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری شکایت خود را پیگیری کنید
اگر پاسخگو نبودند می توانید دادخواست بدهید و از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید.