مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

سلام همسرم سال 92 تقاضای اعسار داد چن بار که بار آخر شده 5 سکه پیش و هر 4 ماه یک سکه الان دوباره تقاضای اعسار داده درسته که قیمت سکه افزایش داشته ولی حقوق اون هم حدود 6 تومن حقوق پایه هسش و اضافه کارش تو فیش حقوقیش نمیاد الان تو اعسار جدیدش مورد پذیرش واقع میشه؟ و سوال بعدی اینکه من یه سرویس طلا داشتم گذاشتم اجرا که برای این رای هم تقاضای اعسار داده اگر اعسارش پذیرفته بشه در دادگاه بدوی قابل اجرا هسش یا بعد از قطعی شدن قابل اجرا هسش ؟ اخه من تصمیم دارم یک سوم حقوقش رو توقیف کنم بعد از رای بدوی میتونه جلوی توقیف حقوق رو بگیره یا بعد از رای قطعی میتونه جلوی توقیف حقوق رو بگیره؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله می تواند تعدیل تقسیط را بخواهد .

پرسشگر :

میدونم تعدیل میتونه بده ولی سوال من این نبوده که اینجوری جوای دادید بازم سپاسگزارم

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. با این شرایط دوباره می تواند تعدیل بدهد.
آرا پس از قطعی شدن قابلیت اجرایی پیدا می کنند.