مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه جعلی

سلام ما یک قولنامه عادی داریم که تو بنگاه در سال 85 نوشته شده ولی بعد فوت پدربزرگم الان عموم قولنامه رو برا تنظیم سند شکایت کرده ولی اصل قولنامه رو برا کارشناسی ارائه نداد و رای گرفت ماهم این قولنامه رو درخواست شخصی کارشناسی کردیم متراژش رو جعل کرده دستخطها دو نفر متفاوت نوشته الان ما کیفری شکایت کردیم ولی بازپرس میگه چون بیشتر از 7 ساله قرار نهایی توقیفی صادر کرده هرچقدر هم به بازپرس میگیم بعد فوت پدربزرگم که الان دوسال هستش فوت کرده قولنامه رو رو کرده الان داره استفاده شو میکنه حتی گفتیم از شعبه های حقوقی که برا تنظیم سند اقدام کرده داره الان استفاده شو میکنه میتونین بررسی کنین قبول نکرد الانم ما اعتراض کردیم به دادگاه قاضی کیفری پرونده رو ارجاع دادیم چوه قولنامه اصلشو نه به حقوقی نه به کیفری ارائه نمیده و خودشم جعل کرده فقط میخواستم بدونم چیکار میتونیم بکنیم رای برگرده ممنونم.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

فقط باید با قاضی صحبت کنید و وکیل بگیرید ووواین مساله صزفا جعل نیست و شامل مرور زمان نمیشود