مشاوره حقوقی رایگان - وکالت با فوت باطل نشد

باسلام و خسته نباشید. امتیاز واگذاری زمین به پدرم شماره قرارداد واگذاری زمین ... سال 77، اما در وکالت نامه کاربنی مورد ادعای جعل که 000 872/1 مورخه سال 73 میباشد. اصلا در دادگاه حقوقی رسیدگی به اصالت سند رسیدگی نشد، آیا این دلیل نمیشود برای اعاده دادرسی ؟ اگر راه دارد تحت چه عنوانی خواهشا اعاده دادرسی انحام بدهم. مثل همیشه یاری فرمایید.
سوال دوم. اسناد مجعول ساختند نفر سوم خریدار شخص کور مادرزادی هست که در برگه قولنامه ده هزار تومان بیعانه داده و در حاشیه قولنامه نوشته شده اگر مشکلی پیش بیاید قرارداد فسخ شود؟ و در پشت قولنامه شخص فروشنده با دست خط خودش دوبار نوشته بابت این قولنامه فلان مبلغ به بنده تحویل داده شد،
و یک بار دیگر نوشته چک شماره فلان مبلغ فلان (چک مربوط به خریدار که کور مادرزاد بوده است انجام شده) به شخص فروشنده تحویل داده شد. در پشت قولنانه اصلا شخص خریدار که نابینا هست اصلا اثرانگشت و امضا نزده که ایشان پول تحویل داده است؟
ایا میشود نسبت به اینکه هیج شخص قیم، یا ولی، یا وکیل یا شاهدی همراه خریدار نبوده دادخواست ابطال داد، یا اینکه چون به نفع کورمادرزاد بوده نمیشود دادخواست ابطال مطرح کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با شرایطی امکان پذیر است