مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی اسناد

سلام و عرض ادب.
حدود 7 سال پیش بخاطر مشکلی که برایم پیش اومد مجبور شدم سند خودرویی که به نام خودم بود را از نام خودم به نام برادرم انتقال بدهم،
و اینکه خودرو و اسناد خودرو تا همین الان هم نزد خودم بوده و هست، حال که آن مشکلی که داشتم حل شده خواستار انتقال سند خودرو به نام خودم شدم برادرم از انتقال سند امتناع میکند، ممنون میشم کمک و راهنمایی کنید، یه دنیا ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما