مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک موروثی

با سلام و عرض ادب
ملکی توسط ک. به مدت یک سال به شخصی اجاره داده می شود و بعد از شش ماه موجر فوت می کند ، بعد از اتمام مدت قرارداد، احدی از ورثه بدون اذن از وارث دیگر ، اجاره را تمدید می نماید، با توجه به اعلام عدم رضایت به تمدید قرارداد، کماکان اجاره به قوت خود باقیست ، لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مدت تمام شود
نیاز به اذن تمام مالکین است و امکان تمدید توسط عده ای نمیباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدت اجاره تمام شده برای تمدید نیاز ب اجازه کلیه وراث است