مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معاوضه ملک با خودرو

با سلام. بنده 4 ماه پیش یه ملکی رو با ماشین معامله کردم و الباقیشو نقدی در طی این چن ماه کاملا پرداخت کردم ماشینمو که دادم بهش کل مشخصاتشو بدون اینکه دروغی در کار باشه بهش تحویل دادم و گفتم که موتورش تعویضه و هیچ گونه ایراد قانونی نداره فقط یه مراحل اداری داره که پیگیر تعویض پلاک بشه که یه مقدار زمان بره و دو شاهدم دارم فقط تو مباینامه ننوشتیم اون لحظه و من دارم به تعهداتم عمل میکنم ولی چون فروشنده به هر بهانه ایی میخاد معامله رو فسخ کنه شاید به خاطر پایین اومدن خودرو بهونه میاره میگه یا سندو باید همین یکی دوروزه درست کنی چون من نمیتونم صبر کنم مراحل اداریشو در حالی که من پیگیر شدم و درست میشه فقط پروسه زمانی داره که ایشون صبر نمیکنه حالا سوال بنده اینه آیا فروشنده میتونه معامله رو فسخ کنه ?درحالی که من دارم مراحل کاراشو انجام میدم و میدونم قطعا درست میشه فقط یه مدت طول میکشه .یا نمیتونه کاری بکنه ?و اینم بگم معامله رو بی قیدو شرط قطعی نوشتیم
ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد قید نشده باشد می تواند معامله را فسخ کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما ، معامله قابل فسخ است البته با شرایط خاصی
مگر در قرارداد ، تمام معایب خودرو ذکر شده باشد و