مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی تعلیق تعقیب به مدت 6 ماه

با سلام قرار نهایی به من ابلاغ شده که به اتهام نگهداری 80 سانت شیشه و با توجه به اینکه جرم تعزیری درجه 6 می باشد و شاکی خصوصی وجود ندارد و فاقد محکومیت کیفری موثر می باشد. قرار تعلیق تعقیب به مدت 6 ماه صادر می گردد و در مدت 10 روز قابل اعتراض در دادگاه کیفری 2 است . درصورتیکه اعتراض در زمان فرجه انجام نشود به واحد سجل کیفری جهت ثبت اعلام می گردد . لطفاً راهنمایی فرمایید که این حکم یعنی من باید اعتراض کنم و اینکه با تعلیق تعقیب موافقت شده . یعنی اینکه بعد از 6 ماه قرار چه حکمی صادر بشه و واحد سجل کیفری یعنی چی . لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید. مرسی از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نیازی به اعتراض نیست و این قرار تعلیق تعقیب به نفع شما است.
قرار تعلیق تعلیق سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
رای به نفع شما صادر شده است
و این قرار فقط در سجل کیفری شما ثبت خواهد شد