مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

سلام و احترام
در حکمی محکوم له ( پیروز دعوی شدم )
از خوانده اموالی توقیف کردم که تقاضای اجرا و مزایده کردم
و قاضی اجرا , زمان و مکان فروش را تعیین کرده
مال مورد مزایده ماشین 207 مدل 1401 هست
محکوم علیه در این خودرو با رفیق خودش به طور مشاعی مالک هستن
50 درصد خودرو متعلق به محکوم علیه هست و 50 درصدش متعلق به شریکش هست
سوالی که دارم این هست که در مزایده تمام خودرو ( حتی سهم شریک هم ) فروخته میشه ؟
یا فقط بخش مشاعی فروخته میشه ؟
دارای دو مشاور حقوقی هستم که هردو نظر متفاوتی میدن
استنباط وکیل اول این هست چون خودرو غیر قابل تفکیک هست , بنابر این قاضی در مزایده باید بگه تمام ماشین فروخته بشه
وکیل دوم میگه چون امکان فروش مشاعی هم هست و خریدار بعدا میتونه اقدام به تقاضای فروش مال مشاعی کنه , بنابر این قاضی باید فقط قسمت مشاعی رو بفروشه و حق فروش قسمتی که متعلق به شریک محکوم علیه هست رو نداره و اگه تمام ماشین به فروش برسه , شریک میتونه در مدت 7 روز از زمان مزایده و فروش , اقدام به اعتراض کنه
نظر وکلایی که تجربه چنین موردی رو داشتن چی هست ؟ استنباط شما با استناد به شماره چند از کدام ماده هست ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
استدلال وکلا مفصل است در این مجال نمی‌گنجد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.