مشاوره حقوقی رایگان - دیه و چگونگی و محاسبه ضرب و شتم عمدی

باسلام, بنده فردی نظامی هستم که در مورخه 97/07/05 پنج شنبه شب مورد ضرب و شتم یکی از سربازان از ناحیه بینی دچار شکستگی و از ناحیه ادوار چشم دچار کبودی و از ناحیه داخلی دهان دچاره پارگی شدم که مع الوص ایشان در دادسرای نظامی با شکایت بنده بعد از گذشت یکسال و یک ماه شمسی معترف و مقصر 100% شناخته شد و متهم به پرداخت دیه بشرح ذیل شده است:
یک درصد دیه کامل بابت جراحت خراشیدگی (حارصه) مخاط داخلی لب تحتانی, سه هزارم دیه کامل بابت کبودی زیر چشم, یک دهم دیه کامل بابت دیه شکستگی استخوان بینی محکوم شده.
لذا این حادثه در ماه حرام رخ داده.
بنده میخواستم بدونم که کل مبلغ دیه با درنظرگرفتن تمامی پلاریزه هایی که خدمتتان عرض نمودم به چه میزان است و آیا میتواند با وجود ضرب و شتم عمدی تقاضای اعسار کند و دیگر اینکه مبلغ دیه در صورت اعسار چگونه به بنده پرداخت میشود.
باتشکر فراوان.

پاسخ ها :

حسن  ايزدي

جناب آقای حسن ايزدي :

سلام دوست عزیز. کل دیه شما 29708100 تومان. طبق ماده 557 از قانون مجازات اسلامی اضافه شدن یک سوم به دیه صرفاً اختصاص به قتل داره و به جراحات نمیشه. امکان درخواست اعسار هم وجود داره. موفق باشید. ایزدی