مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت بلاعزل

با سلام
در صورتیکه متوفی 2 روز قبل از فوت وکالت بلاعزل به تمام وراث برای انتقال املاکش داده باشد و وراث یکماه بعد از فوت به واسطه اون وکالت بلاعزل پدر اقدام به تفویض وکالت و تنظیم سند رسمی کرده باشند
ميخواستم راهنمایی بفرمایید حکم این وکالتهای تفویض شده که منشا همگی همون وکالت قبل از فوت میباشد و سندهای قطعی و تنظیم شده توسط وراث چیست؟؟؟
آیا میتوانند به غریبه نقل و انتقال دهند و به این شکل بفروشند املاک پدر رو؟

پاسخ ها :

حسن  ايزدي

جناب آقای حسن ايزدي :

سلام دوست عزیز. طبق ماده 687 قانون مدنی وکالت با فوت هر یک از وکیل یا موکل زائل میشه. لذا با مرتفع شدن وکالت قائدتا اعمال حقوقی انجام شده و از جمله انتقال اسناد غیر قانونی و قابل ابطال هست. موفق باشید. ایزدی

یک وکیل :

با سلام وکالت عقد جایز است و با فوت هر یک از طرفین منفسخ و باطل میگردد لذا به استناد چنین وکالتی نمیتوانند هیچ اقدامی انجام دهند و اگر نقل و انتقالی صورت گیرد میتوان برای ابطال آن اقدام نمود
در صورت تمایل برای گرفتن وکیل میتوانید با اینجانب تماس بگیرید
موفق باشید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باتوجه به تجویز قانون ، با فوت موکل وکالتنامه باطل و اقدامات بر پایه آن وکالت نامه غیرقانونی و قابل ابطال میباشند

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

سلام وکالتنامه ها و به تبع آن اسناد باطل هستند اما چون با هم توافق دارید مشکلی پیش نمیاد نخیر بعد ازین با آن وکالتنامه تنظیم سند و هیچ اقدام قانونی نمیتوانید انجام دهید البته تعجب آور اینکه چطور دفتر خانه تنظیم کننده انجام داده چون سیستم یکپارچه و متصل به ثبت احوال است .