مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک به وسیله ی وکالت بلاعزل

باسلام.من یک ملک رو به صورت وکالت بلاعزل خریده ام و هیچ گونه مبایعه نامه ای بین من و صاحب ملک رد و بدل نشده است.و درحال شخص صاحب ملک فوت شده است و حالا وراث رضایت نمیدهند تکلیف من چیست شکایت هم تنظیم کرده آیا میتوانم ملکم را که خریده ام از وراث بگیرم. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، شما ملکی را تحت عنوان خریدار از فروشنده متوفی خریداری ننموده اید چونکه اگر اینطور می بود مبایعه نامه ای بین شما و فروشنده متوفی تنظیم و منعقد می گشت و ثمن معامله از سوی شما به ایشان پرداخت می شد . در فرض سؤال ، عنوان شما صرفاً وکیل رسمی بلاعزل بوده که به نیابت و نمایندگی از سوی موکل ، امر و کار خاص و معینی که موضوع وکالتنامه رسمی بلاعزل بوده را با دریافت اجرت یا تبرعاً به انجام برسانید مگر عنوان دیگری نیز تحت عنوان خریدار ملک با ادله اثبات دعوی در مرجع قضایی صالح ثابت گردد . با فوت موکل ، سمت شما تحت عنوان وکیل رسمی بلاعزل نیز زائل و مرتفع شده است .

حمیدرضا  رحمانی

جناب آقای حمیدرضا رحمانی:

سلام بدوا دادخواست اثبات عقد بیع بطرفیت ورثه مطرح کنید و شهود خود و مبلغ واریزی به فروشنده را در ستون دلایل اشاره کنید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
بعید به نظر می رسد عنوان اقدام شما بیع باشد
چون مبایعه نامه ندارید و اقدام شما در حوزه کاری وکالت نام ندارد و نه بیشتر چون امری را برای موکل (خرید ملک) انجام داده اید
در هر حال اگر شهود دارید ارایه نمایید چون وکالت شما هم با فوت موکل دیگر مفهومی ندارد.
عند الاقتضا دادخواستی به طرفیت ورثه متوفی تقدیم دارید.
پیشنهاد نگارنده مراجعه و یا بهره مندی از تجربیات وکیل است
می توانید برای مشاوره بیشتر و سایر موارد مرتبط با بنده و یا سایر همکاران محترم تماس حاصل نمایید.

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام . ظاهرا ملک درحال حاضر در اختیار وراث می باشد .وکالت شما اکنون فقط قرینه بر دعوایتان هست آنگونه که همکاران محترم فرمودند شما ابتدا باید وقوع بیع و میزان ثمن وحپنحوه پرداخت را با دلایل دیگر از جمله شهود به اثبات برسانیبد.