مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام
ببخشید من چند سال پیش دوست پسر داشتم و با هم رابطه کامل داشتیم و فکر میکنم پردم ارتجاعی بوده الان یکسال و نیم است که هیچ ارتباطی باهم نداشتیم اما متاسفانه بهم تجاوز شده میخواهم شکایت کنم ایا پزشک قانونی تشخیص میدهد من قبلا رابطه داشتم؟ زمان رابطه را تشخیص میدهد؟ ایا پزشک قانونی تشخیص میدهد چندبار رابطه داشتی؟ نوع پرده مشخص میشود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چند بار خیر
اما نوع پرده آری

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

زمان رابطه خیر
بله قابل تشخیص است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
در صورت مراجعه فرد در 72 ساعت اول بعد از تجاوز جنسی با نامه مراجع قضایی به پزشکی قانونی، می‌توان اقدامات لازم برای معاینه و نمونه برداری را به انجام رساند. همچنین اگر فرد قربانی، دختر باشد از علائم ایجاد شده می‌توان تا سه هفته اول، زمان تقریبی تجاوز جنسی را تشخیص داد. از سویی در مراجعه زود هنگام این افراد، می‌توان آثار ایجاد شده بر نواحی مختلف بدن وی را نیز بررسی و اعلام نظرکرد. روش هاي پزشكي قانوني و پيامك ها و دلايل ديگر باعث اثبات موضوع خواهند شد.چون عمل منافی با عفت عمومی است با اقرار طرفین، شهادت شهود و علم پیدا کردن قاضی با توجه به مدارک و مستندات قابل اثبات است، این مدارک می‌تواند شامل تماس‌های طرفین، پیام‌ها و فیلم‌هایی که مبنی بر ایجاد رابطه بوده است، باشد.

اگر ایجاد رابطه بین کسانی که با هم رابطه زوجیت ندارند، از راه شبکه‌های اجتماعی باشد، باز هم با استفاده از راهکارهایی قابل اثبات است ، همه ی مواردی که ذکر شد چنان سندیت دارد که از طرف هیچکدام از طرفین قابل انکار نیست و قاضی با توجه به بدیهی بودن آن‌ها رای را صادر خواهد کرد.