مشاوره حقوقی رایگان - توهین و افترا پیامکی

باسلام و احترام
بنده شکایتی رو تحت عنوان توهین و افترا از طریق ارسال پیامک علیه متهم در دادسرا مطرح کردم و از متن پیامکهای ارسالی توسط متهم اسکرین شات گرفتم و متنهارو بصورت رنگی چاپ کردم و در پرونده قراردادم و بعد از ابلاغ وقت رسیدگی به متهم ؛ متهم در دادسرا حضور یافته و پس از تفهیم اتهام توسط دادیار محترم شعبه ؛ خود متهم در برگ اظهاراتی که قاضی به طرف داده تا اظهاراتش را بنویسد بصورت مکتوب اقرار کرده که اشتباه کردم مرا ببخشید و تقاضای عفو دارم و بعد از ان ضمن اخذ تامین کیفری توسط متهم ؛ کفیل، قرار دادسرا یا همان کیفرخواست براساس ادله و مستندات و اقاریر صریح متهم مبنی بر توهین و افترا صادر شد و پرونده به دادگاه کیفری استان ارسال شد و پس از ارجاع و تعیین شعبه و تعیین وقت رسیدگی بنده به شعبه دادگاه کیفری رفتم و متهم در دادگاه حاضر نشد و رای غیابی صادر شد و دادگاه حکم به محکومیت متهم نسبت به بزه توهین 10ضربه شلاق تعزیری داده و نسبت به افترا رای بر برات صادر شده و پس از ابلاغ رای دادگاه که غیابی صادر شده متهم به حکم واخواهی کرده؛ و عمل افترا متهم در متن پیامکها به این شرح بوده است خیلی ببخشید:
یادته با من حال میکردی
یه چیز بزرگ داری
فلان عمت و ....
میخواستم بدونم که افتراش چرا برات خورده مگر افترا به چه صورت باید محرز باشه و اینکه خود متهم اقرار کرده در متن درج شده فوق. باتشکر از شما.

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام. پس به چه صورت باید ثابت بشه افترا با توجه به اقاریر صریح متهم ضمن تفهیم اتهامات در دادسرا و کیفرخواست؟
باتشکر.

افترا افترا پیامکی توهین