مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت نامه

باسلام. مادربزرگ بنده به یکی از دایی ها چندین سال پیش وکالت تام دادند که میتوان با این وکالت زمین و سایر موارد را به نام خود کرد، حال او زمین های زیادی را به نام خود کرده در حالی که سهم ورثه هست. می‌خواستیم ببینیم چطور میتوان این وکالت نامه را باطل کرد و زمین هایی که تغییر نام داده شده برگرداند؟ آیا با وارد کردن یک وکیل دوم میتوان این کار را کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بستگی به حدود اختیارات وکالتنامه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
موضوع وکالت را به مادربزرگ انجام دهد
اینجا وکالت دیگر معنا ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اظهارنظر دقیق بدوا باید وکالت نامه مطالعه و مورد برسی قرار بگیرد
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید