مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت تام

سلام پدر بنده حدود 30 سال پیش از یک نفر طلب داشته واون در ازای طلب پدرم طی وکالت نامه ای بلاعزلی که داشت به پدرم وکالت باعزل چهار قطعه زمین را میدهد وبعد از ان پدرم سند شش دانگ این زمین ها را بنام اشخاص مختلف میزند وحدود 3سال پیش این افراد سند تک برگ میگیرند وزمینها را میفروشند الان بعد از سی سال یک نفر امده و وکالت اولیه که مالک اصلی به شخص بدهکار به پدرم را باطل کرده ایا سندها وفروش نامه های بقیه افراد انجام دادن باطل است چگونه میتوان پیگیری کرد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تاریخ و موضوع وکالتنامه پدر شما با اجرای تنظیم اسناد به نام اشخاص ثالث منتفی است بنابراین امکان بطلان معامله های قبلی وجود ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی اسناد و قراردادها دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وکالتنامه معتبر و در حدود اختیارات خود وکیل اقداماتی را انجام داده است با ابطال وکالت موجبات بطلان اسناد دیگر نخواهد بود در هر صورت مدارک شما جهت بررسی بیشتر باید مطالعه شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد از چه تاریخی اعلام بطلان شده است . حالتهای مختلفی متصور است . حکم دادگاه و وکالت نامه باید بررسی شود . در صورت تمایل تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اسناد تک برگ باطل نخواهند شد
ولی پدر شما باید یا مبایعه نامه خرید از موکل داشته باشد یا اثبات نماید که تمام مبلغ فروش زمین ها را به موکل پرداخت کرده است یا